ANLITA KARIN UGGLA

 INREDARE

Som inredare kan jag hjälpa dig eller ditt företag att hitta känslan och stilen. Med digitala visualiseringar i SketchUp, moodboards, möbleringsskisser, belysningritningar och konkreta tips, råd och idéer växer målbilden fram. Inget projekt är det andra likt och ditt behov styr hur upplägget av inredningsuppdraget blir. Jag inreder allt ifrån privata hem och butiker till kontor och utemiljöer.

Gå in här för att se några exempel.

INREDNINGSSTYLIST

Som inredningsstylist arbetar jag med att visuellt lyfta fram en miljö, en känsla eller ett varumärke. Antingen finns en färdig brief att hålla sig till eller så tar vi fram den gemensamt och producerar materialet utifrån det.

Gå in här för att se några exempel.

STYLIST OCH DEKORATÖR

Att få synas med sitt varumärke och sina produkter IRL och i olika kontext är idag väldigt viktigt. Många shoppar på nätet men att verkligen få se produkten på riktigt kan vara det som avgör om man tillslut slår till. Jag kombinerar och sätter samman allt ifrån den trendigaste outfiten till att samla kundens villhöver prylar i en inspirerande kombination. Då en del butiker inte klarat sig har några av mina nya uppdrag varit att bygga upp en ny inspirerande miljö i väntan på nya hyresgäster. Detta uppskattas mycket av de befintliga butiker och verksamheter som redan finns på handelsplatsen med att få finnas på fler ställen och i andra sammanhang.

Gå in här för att se några exempel.

SKRIBENT – DESIGN OCH INREDNING

I Stockholmsmagasinen har jag publicerat Ugglasfavoriter sedan 2014. Det är en inspirationssida där jag berör ett inredningstema, designnyheter, tips, pyssel eller ren och skär inspiration.

I Premium Magazines Designspaning med Visualisterna gavs ut första gången 2016. Här visas det senaste på designhimlen, bästa inredningsknepen och inspirationen just nu.

Har du en spännande produkt som du tror skulle platsa så tveka inte att höra av dig!

Gå in här för att se några exempel. 

 

Karin Uggla

karin@karinuggla.se
0739-01 29 25